Munkánkkal szeretnék támogatni minden közösséget, amelyben Szentségimádást végeznek. Elsősorban az Örökimádás-templomban rendezett lelkinapok, illetve zarándoklatok által szeretnénk lelki feltöltődést nyújtani számukra. Korhatárra való tekintet nélkül szeretnénk bátorítani mindenkit a szentségimádásra, a gyerekektől a felnőttekig, a fiataloktól az idősekig, hogy ebben a formában is rendszeresen találkozhassanak az Úr Jézussal, hogy mindennapi életünk szerves része legyen a vele való találkozás az engesztelő, a kérő és a hálaadó imádságban öröm és bánat, bőség és szükség idején egyaránt.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Kapcsolat

Itt bármikor elérhet minket, csak kattintson és küldjön üzenetet, vagy nézze meg további elérhetőségeinket! Kérdezzen bátran, szívesen segítünk!

Szentségimádások

Új adatbázis, kereshetőek a szentségimádások település és időpont szerint is!

Oldalunkon gyűjtjük a szentségimádások időpontjait, ezt adatbázisba rendezzük, így Ön is megkeresheti, hogy lakhelyéhez közel hol van éppen, vagy mikor lesz legközelebb szentségimádás.

Használja keresőnket, s ha esetleg tud olyan helyről, ami még nem szerepel adatbázisunkban, megköszönjük, ha segít nekünk és elküldi az információkat!

www.szentsegimadas.hu

«        2021. május        »
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31