Munkánkkal szeretnék támogatni minden közösséget, amelyben Szentségimádást végeznek. Elsősorban az Örökimádás-templomban rendezett lelkinapok, illetve zarándoklatok által szeretnénk lelki feltöltődést nyújtani számukra. Korhatárra való tekintet nélkül szeretnénk bátorítani mindenkit a szentségimádásra, a gyerekektől a felnőttekig, a fiataloktól az idősekig, hogy ebben a formában is rendszeresen találkozhassanak az Úr Jézussal, hogy mindennapi életünk szerves része legyen a vele való találkozás az engesztelő, a kérő és a hálaadó imádságban öröm és bánat, bőség és szükség idején egyaránt.

Megosztás emailben

Küldő neve:


Email címe:


Címzett neve:


Email címe:


Folyamatos szentségimádás a pápalátogatás lelki gyümölcseiért

tovább »

Eucharisztikus Élet Mozgalom
 

Kapcsolat

Itt bármikor elérhet minket, csak kattintson és küldjön üzenetet, vagy nézze meg további elérhetőségeinket! Kérdezzen bátran, szívesen segítünk!

Szentségimádások

Új adatbázis, kereshetőek a szentségimádások település és időpont szerint is!

Oldalunkon gyűjtjük a szentségimádások időpontjait, ezt adatbázisba rendezzük, így Ön is megkeresheti, hogy lakhelyéhez közel hol van éppen, vagy mikor lesz legközelebb szentségimádás.

Használja keresőnket, s ha esetleg tud olyan helyről, ami még nem szerepel adatbázisunkban, megköszönjük, ha segít nekünk és elküldi az információkat!

www.szentsegimadas.hu

«        2024. július        »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Magyarázott szentmise